Ανθρώπινα δικαιώματα στην πράξη – Κοινωνική ένταξη, διακρίσεις, διαφορετικότητα

Το Select Respect Φόρουμ «Ανθρώπινα δικαιώματα στην πράξη – Κοινωνική ένταξη, διακρίσεις, διαφορετικότητα» διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά στη Θεσσαλονίκη από το Δίκτυο Οργανώσεων Select Respect από 15 ως 17 Νοεμβρίου 2018! Κύριοι στόχοι του Φόρουμ είναι:

  • να ανταποκριθεί στην ανάγκη για δημιουργία δημόσιου διαλόγου και ευρύτερων συνεργασιών πάνω σε θέματα ένταξης των ομάδων που βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό
  • να δοθεί η ευκαιρία σε φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα να συνυπάρξουν και να συζητήσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και πρακτικές
  • να χτιστεί μία γέφυρα επικοινωνίας όπου οι προκλήσεις του κοινωνικού αποκλεισμού, των διακρίσεων και της μη ανοχής στη διαφορετικότητα να βρουν ένα γόνιμο έδαφος αντιμετώπισης.

Ενεργοί πολίτες, εκπρόσωποι κρατικών φορέων και κοινωνικών οργανώσεων συναντώνται και συζητούν, μαθαίνουν, ανταλλάσσουν γνώση και εμπειρία μέσα από ένα τριήμερο διαλέξεων, συζητήσεων και εργαστηρίων. Το πρόγραμμα του Select Respect Forum 2018 είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Δικτύου. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ – 15-17 Νοεμβρίου 2018, Πολυχώρος ΦΙΞ in Art, 26ης Οκτωβρίου 15, Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Χάινριχ Μπελ Ελλάδας και είναι προσβάσιμη σε άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Επικοινωνία:
Θοδωρής Διαμαντόπουλος – 6992337813
Φωτεινή Κελεκτσόγλου –  6944219963

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ